Forum -> Problemy ciąży bliźniacczej
| Tytuł: | Problemy ciąży bliźniacczej |
| Autor: | Nina 25.5.2010, 20:07 |
| Mija już 10tydzień ciąży, jest to ciąża bliźniacza o którą bardzo się martwię, 2 lata wcześniej urodziłam już chłopczyka i tamten okres ciąży wspominam bardzo dobrze. Jak na razie wszystko jest w porządku, ale lekarz uczulił mnie że dwójka w brzuch to podwujne ryzyko i trzeba dwa razu uważać i dużo wypoczywać, lecz nie da się za bardzo gdy jest jeszcze dwuletni łobuziak. Bardzo się cieszę z powodu mojego stanu i chyba potrzebuje kontaktu z kobietami które również są w ciąży bliźniaczej. Proszę piszcie jeżeli chcecie się na wzajem wspierać.Lub macie jakieś problemy, bo wsparcie psychiczne i możliwość wymienienia doświadczeń to duża sprawa. pozdrwiam | |
| Autor: | ewa 19.8.2010, 09:28 |
| witaj nina tez jestem w ciazy blizniaczej i jest to 2 miesiac tez mam obawy jak to bendzie ale ja twierdze zeby sie nie zalamywac zyc tak jak wczesniej i co najwazniejsze zeby dzieci byly zdrowe:) a co do twojego syna to mow mu ze bendzie miec dwoje rodzenstwa i traktuj go tak jak do tej pory i bendzie wszystko ok:)pozdrawiam i czekam na odpowiedz:) | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 09:34 |
| ja dowiedzialam sie wczoraj jestem przerazona ! | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 09:35 |
| ja dowiedzialam sie wczoraj jestem przerazona ! | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 09:36 |
| Nie wiem co robić co myśleć!? | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 10:34 |
| Autor: | aga 5.11.2011, 14:46 |
| hej kiki u mnie minął tydz jak sie dowiedziałam,podobnie jak ty byłam przerażona,ale teraz juz jest ok nie wyobrażam sobie ze teraz lekarz mogłby powiedzieć ze jest\\\"tylko\\\" jedno;)myśle ze w ten sposób zostałyśmy wyróżnione;)nie martw sie wszystko bedzie dobrze oby tylko dzieci były zdrowe przecież to nasze podwójne szczescie;))))))odezwij sie do mnie | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 19:55 |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 19:59 |
| Hej Aga wiem że to dziwnie brzmi ale nadal to do mnie nie dociera mamy już 8 letnią córkę i zdecydowaliśmy się na drugie dziecko nie jeszcze dwoje wszystko mnie przeraża ,jestem euro wdową mój mąż przyjeżdza co dwa tygodnie ja ze wszystkim sama ,boję się że nie dam rady. | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 20:05 |
| Hej Aga wiem że to dziwnie brzmi ale nadal to do mnie nie dociera mamy już 8 letnią córkę i zdecydowaliśmy się na drugie dziecko nie jeszcze dwoje wszystko mnie przeraża ,jestem euro wdową mój mąż przyjeżdza co dwa tygodnie ja ze wszystkim sama ,boję się że nie dam rady. | |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 20:31 |
| Autor: | kiki 5.11.2011, 20:38 |
| Autor: | aga 6.11.2011, 10:15 |
| Kiki spokojnie wszystko sie ułoży ja tez potrzebowałam kilku dni na \\\"ogarnięcie\\\" mysli mam nadzieje ze dzieci bedą \\\"inne\\\" niż mój 5-letni syn przez znajomych zwany \\\"huragan\\\" chyba wiesz co mam na mysli heh;)) moje gg22633383 | |
Odpowiedz: