Forum -> Problemy ciąży bliźniacczej

Tytuł:Problemy ciąży bliźniacczej
Autor:Nina
25.5.2010, 20:07
Mija już 10tydzień ciąży, jest to ciąża bliźniacza o którą bardzo się martwię, 2 lata wcześniej urodziłam już chłopczyka i tamten okres ciąży wspominam bardzo dobrze. Jak na razie wszystko jest w porządku, ale lekarz uczulił mnie że dwójka w brzuch to podwujne ryzyko i trzeba dwa razu uważać i dużo wypoczywać, lecz nie da się za bardzo gdy jest jeszcze dwuletni łobuziak. Bardzo się cieszę z powodu mojego stanu i chyba potrzebuje kontaktu z kobietami które również są w ciąży bliźniaczej. Proszę piszcie jeżeli chcecie się na wzajem wspierać.Lub macie jakieś problemy, bo wsparcie psychiczne i możliwość wymienienia doświadczeń to duża sprawa. pozdrwiam

Autor:ewa
19.8.2010, 09:28
witaj nina tez jestem w ciazy blizniaczej i jest to 2 miesiac tez mam obawy jak to bendzie ale ja twierdze zeby sie nie zalamywac zyc tak jak wczesniej i co najwazniejsze zeby dzieci byly zdrowe:) a co do twojego syna to mow mu ze bendzie miec dwoje rodzenstwa i traktuj go tak jak do tej pory i bendzie wszystko ok:)pozdrawiam i czekam na odpowiedz:)

Autor:kiki
5.11.2011, 09:34
ja dowiedzialam sie wczoraj jestem przerazona !

5.11.2011, 09:35
ja dowiedzialam sie wczoraj jestem przerazona !

5.11.2011, 09:36
Nie wiem co robić co myśleć!?

5.11.2011, 10:34

Autor:aga
5.11.2011, 14:46
hej kiki u mnie minął tydz jak sie dowiedziałam,podobnie jak ty byłam przerażona,ale teraz juz jest ok nie wyobrażam sobie ze teraz lekarz mogłby powiedzieć ze jest\\\"tylko\\\" jedno;)myśle ze w ten sposób zostałyśmy wyróżnione;)nie martw sie wszystko bedzie dobrze oby tylko dzieci były zdrowe przecież to nasze podwójne szczescie;))))))odezwij sie do mnie

5.11.2011, 19:55

5.11.2011, 19:59
Hej Aga wiem że to dziwnie brzmi ale nadal to do mnie nie dociera mamy już 8 letnią córkę i zdecydowaliśmy się na drugie dziecko nie jeszcze dwoje wszystko mnie przeraża ,jestem euro wdową mój mąż przyjeżdza co dwa tygodnie ja ze wszystkim sama ,boję się że nie dam rady.

5.11.2011, 20:05
Hej Aga wiem że to dziwnie brzmi ale nadal to do mnie nie dociera mamy już 8 letnią córkę i zdecydowaliśmy się na drugie dziecko nie jeszcze dwoje wszystko mnie przeraża ,jestem euro wdową mój mąż przyjeżdza co dwa tygodnie ja ze wszystkim sama ,boję się że nie dam rady.

5.11.2011, 20:31

5.11.2011, 20:38

Autor:aga
6.11.2011, 10:15
Kiki spokojnie wszystko sie ułoży ja tez potrzebowałam kilku dni na \\\"ogarnięcie\\\" mysli mam nadzieje ze dzieci bedą \\\"inne\\\" niż mój 5-letni syn przez znajomych zwany \\\"huragan\\\" chyba wiesz co mam na mysli heh;)) moje gg22633383

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

zaryswspolczesnejortodoncji.jpgchirurgia_polska_2.gifpodstawy_ekg.jpgpodrecznik_elektrofizjologii_klinicznej.jpgsen_2.gifpochodne_sulfonylomocznika.jpg